Protected by Copyscape Originality Checker ”PR

Din havemand, liftudlejning & træfældning

Følg os på Facebook:​Kunderelationer

Som mange enkeltmandsvirksomheder ville jeg gerne have flere timer i døgnet til at pleje og udbygge mine kunderelationer, men fakta er, at der er for få timer i døgnet til at jeg kan nå det hele i min arbejdstider.

Derfor vil jeg i de kommende tid forsøge at bruge sociale medier, især Facebook til at nå ud til kunderne og lave lidt kundepleje der og gøre jer opmærksom på, hvad der praktisk at gøre ved de forskellige årstider.

​Desuden vil jeg forsøgsvis holde måneds kampagner, som relaterer sig til årets 4 årstider. Disse vil jeg nævne i hjemmesiden her samt i Facebook.

Slutteligt vil jeg holde konkurrencer om at vinde en af mine typiske serviceydelser, som også relaterer sig til årstidernes to-do-liste for mange have- og skovejere for at skabe mere opmærksomhed på min virksomhed.

Her i dette faneblad kan I også tilmelde jer til at modtage kundebreve samt se de tidligere kundebreve.​ Vi har dog planlagt at holde kontakten vedlige med kunderne, primært via hjemmesiden og så møde dem på de sociale medier, via vores Facebook profil, netop grundet feed back fra vores kunder og respons på vores aktiviteter eller mangel på samme. 

Ønsker I at se, hvad der har rørt sig og hvad der rører sig for tiden i mit firma, kan I øverst til højre på topmenuen, klikke videre på de tidligere informationer og konkurrencer. 

VELMØDT!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Skjern-Tarm Liftudlejning og Træfældning
​​CVR: 16069477

Her finder du os

Tarmvej 63

6880 Tarm

Kontaktoplysninger