Protected by Copyscape Originality Checker ”PR

Din havemand, liftudlejning & træfældning

Følg os på Facebook:Vind en gratis træfældning inden næste storm 2015

Har du et farligt stort træ på din ejendom, som trænger til at lade livet? Men er det for risikabelt at for dig at gå igang med gør-det-selv projektet med at fælde træet?

Er træet for højt og for tæt på nabogrunden og spørgsmålet om forsikring for kildent for dig, så overlad dit problemtræ til os - vi udfører topkapning, beskæring eller fældning af træet, også i meget vanskeligt pladsforholde, tæt på naboens skel.

Du kan også tage en risikofri chance om en gratis træfældning her. Du kan deltage i konkurrencen om ÅRETS første gratis træfældning 2015 til en værdi af 7000 DKK eksklusiv moms!


​Indsæt foto af dit problem- og risikotræ på vores Facebook side her, eller klik på vor FB ikon, derefter like og del blandt dine venner, efter godt befindende. Konkurrencen slutter den 10. januar kl. 24.00. Den 11. januar udtrækkes vinderen og annonceres både i vor Facebook virksomheds profil og her.

Vinderen af det første konkurrence hos Liftudlejlning.com er: Gom Toman Østergaard, Skjern.

Tak for jeres indslag samt deltagelse til årets første konkurrence - vind en gratis træfældning af dit problemtræ. Det har været spændende opgaver I har lagt ind, men desværre kan der kun være en vinder! Vinderen af er Gom Toman Østergaard, med et stort problemtræ i Skjern Centrum. Stort tillykke til Gom Toman Østergaaard, som bedes kontakte os m.h.t. koordinering af opgaven til en max værdi af 7.000 DKK eksklusiv moms.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Skjern-Tarm Liftudlejning og Træfældning
​​CVR: 16069477

Her finder du os

Tarmvej 63

6880 Tarm

Kontaktoplysninger