Protected by Copyscape Originality Checker ”PR

Din havemand, liftudlejning & træfældning

Følg os på Facebook:



Beskæring af træer og topkapning, Skjern-Tarm, Vestjylland

Er træerne blevet for høje og for farlige for omgivelserne og bør beskæres for at sikre dit hus mod stormfald med mere, så klarer vi topkapning eller beskæring af store og vanskelige problemtræer i byerne, hvor hensynet skal tages både til din ejendom, garage og til nabogrunden og deres hus.

Vi har styr på sikkerheden og kan klare håndtering af vanskelige og svært tilgængelige træer inde i byerne, også under meget dårlige forhold, hvor store maskiner ikke kan komme ind. Vi har maskinerne, som er bygget til smalle grunde, så der er ingen smalle steder her!

Det vigtigste for dig er, at vi har erfaringen på bagen og du er i sikre hænder. Vi er professionelle og forsikringen er i top, hvis noget skulle gå galt, men det har vi aldrig oplevet før. Du kan roligt vælge os, da vi har årelang erfaring i at fælde og beskære træer og vi er altid gået fra tilfredse kunder.

Ønsker du at udnytte al træaffaldet og ønsker træfis af det topkappede træ, kan nedfældet træer også omdannes til træflis på stedet ved topkapning eller beskæring af dit træ træ. 

Vedledende priser kan ses ved topmenuen, priser. Indhent tilbud via kontaktformularen her og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Skjern-Tarm Liftudlejning og Træfældning
​​CVR: 16069477

Her finder du os

Tarmvej 63

6880 Tarm

Kontaktoplysninger