Protected by Copyscape Originality Checker ”PR

Din havemand, liftudlejning & træfældning

Følg os på Facebook:Rod & stub fræsning Skjern-Tarm, Vestjylland

Er et stort træstub og trærodnet dit problem? Så er stub- og rodfræsning den ideelle løsning for dig, hvor vi fræser træstub og trærodnet i en og samme proces.

Rodfræsning er en let og effektiv metode til at fjerne rødder og stubbe. Ikke alene effekten, men glæden af mere luft og plads får du med det samme i din ønskehave. En stub- og rodfræsning af træer gør nemlig det, at du kan plante nye planter omgående i din have, hvor store træ stubbe har stået. Der er minimalt oprydning bagefter, da der kun er spåner og jord tilbage, lige til at rive sammen i hullet fra det store træ og plante nyt til.

Du kan også indhente og bestille rod- og stubfræsning samt træfælding i en og samme proces ved at udfylde kontaktformularen. Eller også kan du nøjes med at bestille rodfræsning, hvis du er til gør-det-selv folket og har fældet dit træ allerede.

Vejledende priser ses i topmenuen - ved priser. Tilbud til din opgave indhenter du her via kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Skjern-Tarm Liftudlejning og Træfældning
​​CVR: 16069477

Her finder du os

Tarmvej 63

6880 Tarm

Kontaktoplysninger